joi, 9 februarie 2012

Tot ce trebuie sa sti despre o fotografie !

Nu trebuie sa cumparati nimic in plus! Puteti face poze exceptionale cu ORICE camera fotografica. Prea multi oameni cred ca achizitia unei camere mai "capabile" este primul pas pe drumul spre a face fotografii mai bune. Unii dintre noi au aparate fotografice de top pentru ca sunt bogati si pentru ca aceste aparate au tot felul de automatisme. Dar aceste automatisme nu au nimic de a face cu calitatea fotografiei. Indiferent ce aveti in acest moment, fie ea si o camera foto de unica folosinta, este tot de ce aveti nevoie. Nietzsche spunea: "necesitatea nu este un fapt, este o interpretare."
Mai bine participati la lectii de arta, pictura sau desen. Invatati sa vedeti. Daca puteti, cititi carti despre arta si compozitie. Fiecare invata in mod diferit; eu, de exemplu, invat citind, facand si vazind rezultatele.
Fotografii pe care-i admir sunt fosti pictori sau absolventi ale unor facultati de arta, si nu de stiinta sau computere. Cereti sfaturi de la un artist fotograf. Aratati-i fotografiile dvs si solicitati sugestii. Va va arata lucruri pe care dvs. nu le-ati vazut si va va ajuta sa faceti fotografii mai bune. Sper sa va fie de folos..:*

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu